--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Wednesday, 17 August 2011

Try Jawab Teka-Teki ni..



Korang mesti pernah dengar teka-teki ni...
Tapi ada jugak yang belum tau...

Korang nak tau x apa teka-teki 2??
Aku bagi masa 2 saat je ea boleh...




BENDA APA MASUK TIGASEGI

KELUAR GULUNG-GULUNG



Cepat-Cepat






tet.............

Lambat...
nak tau apa jawapan dia x??
korang tengok jelah gambar bawah ni



Amacam suka x???

maksud aku suka x dengan soalan tadi bukan gambar 2...

Kepada yang masih xpecaya betol ke keluar gulung-gulung...

korang boleh try sekarang...

tapi sape yang dari kecik xpenah pakai seluar dalam 2 xdapat ar oden nak nolong...



info dari Encik Fauzi



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--