--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Saturday, 17 September 2011

Angry Bird..Apa Celop Toq???





Apa celop???

kikiki

ni ar pengaruh dari cerita 
HANTU BONCENG
yang telah mendapat kutipan 8.* juta...

Apa kene mengena HANTU BONCENG dengan ANGRY BIRD???

xde kene mengena pape pun...
saje je...kikiki

korang pernah main angry bird???

xpernah!!!

xpe2
Jalal xmarah pun
jangan ar nangis..kikiki

Angry Bird adalah permainan yang menggunakan burung
untuk menghapuskan binatang yang berwarna hijau
iaitu BABI

kalau korang nak tau kenapa burung 2 
marah sangat dengan babi 2
korang tengok sendiri ar video ni


dah tau kenapa???
kikiki

game angry bird semakin popular dan 
bermacam barangan angry bird yang sudah dijual seperti 
keychin, baju, patung, mag dll..

di China terdapat taman tema angry bird
kalau korang nak main secara live boleh datang ke
Taman Tema Changsa


burung-burung yang terdapat di game angry bird
sebenarnya betul-betul wujud

kalau xpercaya tengok gambar bawah ni


tapi Jalal xtau ar yang warna biru 2 
boleh pecah kepada 3 ke x

kalau korang nak tengok angry bird yang sebenar
boleh ar tengok video bawah ni


bawah ni main angry bird yang sebenar
xtau ar lokasi dia..kikiki
korang layan jelah ea


amacam best x???

info 
gambar dari wootmedia
video dari YouTube



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

  1. hihihihihi..:D owh itu pasal lah dia marah..
    Adik Ila selalu main game ni bulan puasa..
    sampai mak confuse..
    dia cakap Babi ke.. mencarut cakap babi..hehe
    aleh2 mak tak bagi main..:)
    Jalal..Ila dah rep komen Jalal..

    http://blogakufadila.blogspot.com/2011/09/simple-tengok-hayati-dan-fahamkan.html?showComment=1316303125009#c6272400177615830722

    selamat mengeja..:D

    ReplyDelete
  2. best ar game ni..
    rugi ila xmain..

    selamat mengeja???
    pelik je bunyi..kikiki

    ok2 jalal eja 1 1 k..kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--