--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Friday, 30 September 2011

Blog Berhabuk




Assalamualaikum
Rasanya Jalal dh lama xupdate blog Jalal ni

"dah berhabuk dah blog ni"

kepada blogger-blogger mesti korang akan 
tulis ayat dekat atas 2 kan
kalau dah lama xupdate blog korang..

jap ea nak bersihkan habuk jap...kikiki


baru bersih sikit

Jalal cuba try test 
xupdate blog selama seminggu...

bukan saja-saja xnk update
tapi...

Jalal sibuk dengan buat projek untuk sem akhir ni...

walaupun dah lama xupdate
tapi Jalal tengok xde ar berhabuk pun blog ni...kikiki..

kalau blog berhabuk 2 Jalal selalu baca..
ada Jalal blog walking tengok diaorang tulis

"dh lama xupdate blog dh penuh dgn taik cicak dh blog aku"



"dh lama xupdate blog..dh mcm zoo dh blog aku..bnyk btol binatang"

kikiki...

pelik-pelik je..

Jalal baru je dalam dunia blog ni..
jd Jalal jakun sikit ar tengok blogger cakap macam 2..

xpe Jalal paham sebenarnya maksud
BLOG BERHABUK 2...

korang anggap blog ni rumah korang
jika dah lama korang xbersihkan rumah korang
mesti ar berhabukkan..


itulah maksud sebenarnya..

Jalal dah ngantok dah ni...
tapi banyak lagi Jalal nak cerita
yelah dah lama xupdate blog

nanti jelah Jalal cerita lagi k
itupun kalau umur masih panjang

Selamat Malam

Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

  1. slmt mencuci!!!..hehehe ku tlng bg sumbangan nuff :)

    ReplyDelete
  2. hehhe.xpe habuk. jangan runtuh lesap terus. tak mau tak mau. kena terus menulis ok!

    ReplyDelete
  3. saiazuan--xde vakun ar..kikiki

    ReplyDelete
  4. namee--kotor blh bersihkan...klu runtuh ssh 2 jwbnya...kikiki

    ReplyDelete
  5. farhan--plikkan blog ade habuk..kikiki

    ReplyDelete
  6. "korang anggap blog ni rumah korang
    jika dah lama korang bersihkan rumah korang
    mesti ar berhabukkan.."

    hahaha..dah bersih kan x kn berhabuk lagi??haha

    ReplyDelete
  7. haha...
    ala t'lupa ltak x ar slamberk..kikiki
    thnks sbb bgtau...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--