--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Saturday, 29 October 2011

Assignment B.I




Assalamualaikum

kenapa dengan assignment bi??? 

sebabnya kitaorang kena buat 1 video

masa sem lepas (sem 5)
kteorang kena buat 1 video bebas
xkesah video pape asalkan ade pengajarannya..

masa sem ni (sem 6)
kteorng dapat lecturer yang sama iaitu
MISS FATHILAH

so Jalal dah agak dah dari mula 
ni mesti miss akan suruh buat video..

betol tekaan Jalal
miss suruh keteorang buat video mengenai
Good n Bad Interview

korang nak tengok x video 2??
dekat bawah ni ade video 2
kalau internet korang slow xdpt ar Jalal nk tolong k...kikiki


Video Sem 5
Title : Moneyz...


Video Sem 6
Title : Good And Bad Interview

korang dapat tengok x???

sapa yang xdpt tengok 2
rugi korang..kikiki

sapa yg dapat tengok 2
amacam best x???
kikiki

kteorg edit pakai Moviemaker je...
nak guna yang lain xpandai..

harap korang xbosan tengok video 2 k..kikiki


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--