--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 31 October 2011

Korang Ping Blog Dekat Mane???





Assalamualaikum

korang tau x apa 2 ping???


bukan ping pong k..
kikiki

mesti korang taukan ping 2 ape
kalau xtau buat-buat tau jelah ea..
kikiki

korang selalu ping blog 
korang dekat mane???

korang nak tau Jalal selalu 
ping blog dekat mane???

Jalal selalunya ping blog Jalal dekat 



untuk yang buat bisnes ping blog 
ni memang penting ar 
sebab nak promote blog dia supaya 
ramai orang datang blog dia

blog Jalal ni untuk suka-suka je 
jadi xperlu ar banyak tempat nak ping
sekadar orang tau blog Jalal pun cukup ar...
kikiki


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k    
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

  1. saya ping kt sahabat blogger dengan apesal.com. hehe. cuma skang ni dah lama x post kt apesal. lupa..tp penting la ping2 ni kan :)

    ReplyDelete
  2. penting jgk ar ping ni...
    kalau xping blog kita t orang xtau ape update t'baru blog k...kikiki

    ReplyDelete
  3. kat FB bnyak group tok pingping slalu gak ping... n kat busuk.org... ping pn tga mlam

    ReplyDelete
  4. Ohhh. Baru faham ping tu apa. Hihi. Ehh btw, blog saya dah boleh follow ^-^

    ReplyDelete
  5. dysha--sme dgn ar kita..kikiki

    ReplyDelete
  6. NARIF--ok sy dh follow dh..nice blog...kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--