--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Wednesday, 17 August 2011

Kenapa Aku Dibenci???




Korang penah x membenci seseorang??

Kalau ada 2 buang ar perasaan benci 2 k..Kita sesama manusia pun napa nak benci2 ni...
Tak baik Tuhan marah...


Apa???

Ko bukan benci orang tapi orang benci ko???

tak patut betol orang 2 kan...

kalau korang xnak orang lain benci korang..
apa kata ikut PETUA JALALRET...



PETUA UNTUK  DISAYANGI 


ALAT-ALAT YANG DIPERLUKAN

1. Sediakan benda yang berbentuk bulat dari kecik hingga ke besar
cth: guli,bola,tayar dll

2. Sediakan sepasang kasut yang tahan lasak..kalau nak lg bagus pakai kasut tok buat lari 2


CARA MENGGUNAKANNYA

1. Ambil benda bulat yang paling kecil dahulu (cth guli) kemudian baling kepada orang yang disukai sekuat hati...Kalau dia sebut " ADUH "bermakna dia dah mula bagi respon!!!

2. Jika tiada respon apa kata korang baling yang besar sikit..

3. Jika ada respon apa kata korang baling yang lagi besar.

4. Kalau dia sebut " Aaaaaa....... " bermakna dia dah suka dekat korang..



Ni pekara yang paling penting..tpi sebelum buat ni korang mesti sudah siap sedia memakai kasut yang telah korang sediakan td



Untuk lebih mujarab, gunakan BOLA BOLING, korang harus baling tepat kat atas kepala dia, dan bila dia sebut " $%#*^##$#$ " anda lari sekuat hati....Kalau dia kejar anda,
maknanya dia dah mula sayang kat anda..kikiki



p/s : sesuai jgk tok ngurat awek..kikiki



SELAMAT MENGAMALKAN PETUA JALALRET






Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

  1. nanti aku nk try kt ko la..haha

    ReplyDelete
  2. haha...try dkt org yng ko pling bnci dlu...kikiki

    ReplyDelete
  3. Haha! Leh try gak nnt ni... mangsa pertama ialah awak, JalalRet..!

    p/s: gurau saja...

    ReplyDelete
  4. haha..jgn mcm2 kawan..kikiki

    ReplyDelete
  5. jgn lupa amalkan ea...kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--