--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Thursday, 11 August 2011

Salam Perkenalan Semua Blogger



Salam perngenalan kepada semua blogger2 semua...

Nama aku Jalal n Ret adelah nama pnggilan member2 aku..

aku ni org baru dlm dunia blogger jd pd senior2 di luar sana tlng tnjuk ajar serba sdkit kpda org baru ni ea...

jika ade slh yg aku bt ke tegur je...sbb setiap kesilapan 2 bt aku jd lebih matang...




aku harap korang semua tolong antara satu sama lain ok...

jgn ar kita saling menjatuhkn sesama kita k...


Kalau korang suka post ni jgn lupa like k

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 comments:

  1. keep it up...selamat dtg ke dunia blogging...satu nasihat membina...jangan terlalu banyak guna tulisan sms tau, means singkatan..susah nak baca hehehe have a nice journey :)

    ReplyDelete
  2. tq kak uda...sy akan cuba taip satu2 t...dlm asgmnt pn lactre pnh tgr mcm 2 jgk...kikiki

    ReplyDelete
  3. welcome bloggie bug:)
    make sure tht yr entry attracts yr reader's attention.best to pt some images.Human prefer to read things that has text & visual images,rather lenghty long novel like post.just a tip to share;) do ziarah mine's too.

    ReplyDelete
  4. selamat berblogging ya.. jadikan blog sebagai tempat untuk share ilmu n meraptkan ukhwah.. heee.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--