--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Sunday, 14 August 2011

Jangan Copy Paste Post Org Lain



Korang pnh x copy n teh..eh slh..copy n paste post org lain dan ltk dkt post korang???

dalam 10 msti ade 1 punyakan...

aku dlu pn mcm 2 jgk sehingga blog aku kne delete...

xtau ar kne delete or kne hack...

ade member ckp pihak blogspot delete sbb ade org bt report n ade ckp kne hack sbb blogspot ni bebas...

so mane 1 btol pn xtau ar pakcik nak oi!!!

Dari pengalaman ar bt kita jadi matang...

so korang smua yg kaki copy paste ni klu korang memang mls tahap cipanzi at list korng bg ar kredit kpd post korang copy 2...

sjuk sikit aty diaorg 2...kikiki




Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--