--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 12 September 2011

Cara Baru "Sharing Dot Dot"



Hari ni Jalal belajar 
"Sharing Data" menggunakan "Network Cable"

korang tau x apa 2 "network cable"
tengok jelah gambar ni


dengar macam senang
tapi bila buat dalam amali..
tunggang langgang

mana xnya.
selalunya kalau nak sharing data 
guna "bluetooth" ataupun "pendrive" je..

selalunya "network cable" guna tok komputer je kan...
tapi disebabkan kepala budak kelas Jalal gila-gila

diorang telah meng"inovasi"kan 
untuk digunakan oleh manusia untuk berkongsi data..

xpecaya???
tengok ar gambar bawah ni
|
|
|
|

nampak 2???
diaorang bukan robot..
tapi manusia betol

diaorng tengah berkongsi data KENTUT..
kikiki..

Harap sapa yang terlibat xmarah k...
ni hanyalah gurauan sahaja..

kalau korang marah pun ada aku kesah!!!..kikiki


p/s : sesiapa yang berminat boleh buat tempahan d bhgian komen k..kikiki



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

  1. Mcm kenal org yg sharing 2 haha

    ReplyDelete
  2. Zaha ko knl ke???
    senyap2 sudah

    ReplyDelete
  3. hahah, ketawa saya !! :D hey jalal txs sebab salu tinggalkan link di tiap comment saya :) insyaAllah apa yg boleh ajar saya ajar :)

    ReplyDelete
  4. kikiki..ni ketawa sy plk..:))kita kne ar saling tolong menolong...btol x namee???kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--