--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 12 September 2011

Kereta Baru Keluaran PROTON




Sabtu hari 2 Jalal dengan kawan-kawan pergi ar beraya
dari 1 rumah ke rumah member yang lain..

dalam perjalanan ke rumah member 2..
time 2 dekat traffic light

tiba-tiba sorang member Jalal cakap..
"tengok 2 kereta proton baru ar"

Jalal dengan jakunnya apa lagi
tengok ar..
nak tengok x kereta 2..
|
|
|
|
|

ha!!!
nampak x???

kalau xnampak meh kita "zoom in"


"sorry" ar gambar pecah
yelah dah terlebih "zoom" pecah ar

asal kereta ni adalah keluaran....
nampak x logo asal kereta 2???

xnampak jugak..
xpe kita "zoom in"


nampak x???

Sekarang PROTON dah bergabung dengan NISSAN...
kikiki

Tapi Jalal bangga dengan owner kereta 2
 walaupun dia pakai kereta luar negara
tapi dia xlupa kereta buatan MALAYSIA

Jadi kita kene ar support buatan MALAYSIA
kalau bukan kita rakyat MALAYSIA sapa lagi???


p/s : belilah buatan MALAYSIA


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. hahaha, ingatkan betul lah kereta malaysia. tp bagus lah dia nk jadikan keta import jd keta malaysia!! :D proud of Malaysian brand!! :D

    ReplyDelete
  2. Namee--kitakan dalam semangat kemerdekaan lagi...2 yang semangat Malaysia 2 ada...kiki

    ReplyDelete
  3. zaha--terbaik!!!proton nissan...kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--