--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Friday, 16 September 2011

Duit-Duit



Sekarang ni zaman duit

btol x???

yelah..
korang tengok ar zaman sekarang ni

sebab duit

ada yang sanggup bunuh diri
ada yang sanggup tipu kawan baik sendiri
ada yang sanggup pukul ibubapa
ada yang sanggup berbunuhan

eh!! banyak lagi ar

2 semua sebab duit..

 Jalal bukan nak cerita pasal bahayanya duit
tapi nak tunjuk dekat korang duit-duit yang

SELALU
KADANG-KADANG
JARANG-JARANG 
dan 
XPERNAH
korang nampak


yang selalu kita nampak



kadang-kadang nampak sebab 
kita xtau ada lagi ke x



Jarang-jarang nampak
sebab dah xdikeluarkan lagi
ada pun yang kumpul sebagai koleksi




yang ni korang mesti xpernah tengok langsungkan
yelah sebab ni adalah keluaran pertama dan terakhir mungkin



hanya sorang saja yang ada duit ni 
nak tau sapa yang mempunyi duit ni
iaitu 
mangsa dari penipuan
kikiki


gambar-gambar duit sebenar 2 Jalal amik dari SELAMBERK



p/s : kepada peniaga2 di luar sana berhati2 ar bila mengambil duit dari pelanggan sebab kita xtau sapa pelanggan kita 2..



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--