--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Thursday, 15 September 2011

Rokok!!!




Siapa yang hisap rokok
sila angkat kening???

kikiki

pada perempuan yang hisap rokok 2
berhenti ar..

lelaki isap rokok Jalal selalu ar nampak..
tapi bila perempuan yang hisap..

aduh!!!

kesian pun ada jugak
cepat-cepat jelah kawin habis cerita..



Jalal bukannya nak cerita pasal perempuan hisap rokok
mahupun bahayanya isap rokok

tapi nak kongsi dekat korang
makna di sebalik NAMA ROKOK

kepada perokok tegar msti korang dah taukan
kalau xtau korang xpayah jadi perokok ar..

korang pegi main congkak jelah..kikiki



1.  Winston
Wa Ingat Nak Stim Takut Orang Nampak



2.  DUNHILL
Dunia Umpama Neraka Hidup Ibarat Layang-Layang

3.  Marlboro
Manusia Akan Ramai Lagi Bila Orang Rogol Orang

4.  PALLMALL
Peluk Abang Lama-Lama Membuat Adik Lemah Lesu

5.  CAMEL
Ciuman Aku Membuat Engkau Lena

6.  LM
Lelaki Macho,Lambat Mati,Lambat Mampos




korang dah tau sekarang???
mestilah dah tau sebab Jalal dah bgtau..kikiki

tapi kalau korang nak tau
makna-makna rokok lain

korang boleh tengok video dekat bawah ni..

video


p/s : kpd sesiapa yg baru2 nk belajar merokok 2...Jalal harp korang xpayah ar nk ngade2 belajar hisap rokok..


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

17 comments:

  1. haii haii..halo haloo, hee awk tersenarai di bloglist saya! :)

    ReplyDelete
  2. thnks alya sbb blog jalal t'calon..kikiki

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha...Jalal ni kelakar la...hehehe..
    terbaiklah jalal..Like!!!!!!! this entry..

    ReplyDelete
  4. Jalal..ila nak buat something ngan post ni boleh?? sekali gus nak promote blog Jalal...
    hehe..boleh x?

    ReplyDelete
  5. kikiki...
    thnks!!!

    ingat ila jgn isap rokok tau..
    xbgs tok khidupan kita n jga msyrakat

    ReplyDelete
  6. tapi, blog ila bukan blog gempak2..orang nak bukak pun susah..tapi kite cube ye...hehe..:)

    ReplyDelete
  7. xpe ila...jalal xksh smua 2..kikiki

    ReplyDelete
  8. merokok ni macam sengaja corrupt kan diri sendiri.

    ReplyDelete
  9. gege--ni bkn sindiran..tpi peringatan..kikiki

    ReplyDelete
  10. pergh terbaik bro :D
    seb baik aku bukan smoker

    ReplyDelete
  11. Bgs ar xmerokok..
    jgn cuba2 tok mencuba rokok 2 k..kikiki

    ReplyDelete
  12. alif: terimekasih.:) datang jugak bagi support kat abg bradpitt ila..ehhehehe..:D

    *abg bradpitt ke abah bradpitt?:X hehe

    ReplyDelete
  13. ila jalal bdk lgi ar..
    jgn ar ckp abah bradpitt..
    klu abg bradpitt 2 ok lg..kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--