--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Thursday, 6 October 2011

GIVE AWAY DARI SELAMBERK



Assalamuaikum

kawan Jalal ada buat 1 give away
dia suruh teka gambar tersembunyi...

kalau korang berminat boleh klik dekat bawah ni

korang tengok dekat gambar atas jumpa x jawapannya???

kalau korang xjumpa
dekat bawah nilah jawapannya
ada kucing dekat situ


untuk gambar ke kedua xjumpa ar 
sebab gambar dia kecik sangat
dah zoom pun pecah...

Jalal pun ada gambar yang tersembunyi 
tapi ni untuk suka2 je...

1.
cari gambar katak


2.
cari gambar kucing

kalau korang xnampak bolah klik dekat gambar 2
untuk nmpak lebih jelas k


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. try ar...try crik katak je dlu..kkikiki

    ReplyDelete
  2. yg kucing blh nmpk...tpi yg katak 2 mmng ssh...kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--