--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Saturday, 5 November 2011

Sehari Sebelum Raya Haji


Assalamualaikum

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua blogger2

hari ni Jalal nak kongsi dengan korang 
gambar-gambar apa yang terjadi semalam...
kikiki

xde gambar pape pun 
cuma gambar kawan-kawan Jalal yang gila + mereng je














semalam Jalal pg ar umah member Jalal
tengok-tengok dia tengah turun enjin kereta..
kusyuk betol dia buat kerja..

tapi nak buat kerja 2 mesti ar memakai alat keselamatan..
tengok ar betol-betol dia utamakan keselamatan..
kikiki



lepas dah penat bt kerja..
kteorang lepak ar 
sambil buat kerja gila...
tengok jelah gambar dekat bawah ni












yang sorg ni dari awal Jalal lepak sampai nak balik xhbs-hbis pomen moto dia...
ape dia buat pun xtau

bukak exzos lps 2 pasang balik
lps 2
bukak exzos lps 2 pasang balik..

APA PUN TAK BOLEH

kikiki


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--