--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Friday, 4 November 2011

Tandas Awam yang APTB




Assalamualaikum

sebelum masuk tandas korang jangan lupa 
baca doa masuk tandas tau


korang selalu x pergi tandas awam???

kalau korang tengah shopping tiba-tiba nak terkeluar
terpaksa carik tandas awam jugakkan...

tapi korang pernah jumpa x tandas awam yang APTB

apa APBT????

APTB adalah  nama singkatan bagi
Apa Pun Tak Boleh

Jalal selalu jugak ar pergi tandas awam ni
lagi-lagi lepas tengok wayang

tapi Jalal nak kongsi dengan korang 
2 tandas yang berlainan lokasi
yang APBT bila korang tengok


1.

sesiapa yang suka bergayut dengan awek 2 
boleh ar kol awek korang semasa tengah membuang..

kenapa???

sebabnya kalau bateri korang kong 
korang boleh ar cas phone korang semasa bergayut...
cuma plug dia tinggi skit ar..kikiki


2.



tandas yang ni lagi ar 
teruk + serabut

kenapa???

yelah dia suruh kita 
pam tandas selepas digunakan

tapi tali tok flush pun xde..
lagi teruk xde penyambungan air lansung ke tangki tersebut...

APTB ar tandas awam ni

kikiki


tapi korang ade perasan x kadang-kadang 
ade tandas yang ade letak pantun untuk pengguna tandas 

xpernah jumpa???

korang tengok ar gambar-gambar dekat bawah ni k








Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. gmbar tandas... ayoyoyoyo
    hihok.... suka APTB... hihihi
    singgah usha entry usha iklan. sama2 tmbh tabung blog.
    salam singgah.

    ReplyDelete
  2. kalau pantun2 ni slelaunya ada dekat sekolah2 dengan u :)

    ReplyDelete
  3. Norma--thnks...sy dh terjah 2 2 blog kamu serta menabung sekali..kikiki

    ReplyDelete
  4. Nafisah--tau xpe..thnks jd follower yg ke 62..kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--