--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 14 November 2011

Doakan Jalal ea Kawan-Kawan




Assalamualaikum

minggu ni merupakan 
minggu permulaan FINAL TEST 
untuk sem ni

sem ni merupakan sem yang terakhir (sem 6) 
setelah 3 tahun Jalal menimba Ilmu di 
POLITEKNIK MERLIMAU MELAKA

Jalal harap sangat-sangat dapat 
membawa pulang segulung Diploma


Jalal mula start exam pada 16/11 
dengan subjek IC DESIGN

Jalal  mengambil kesempatan ini untuk 
MEMOHON MAAF 
jika selama ni Jalal ade terkasar bahasa 
ataupun ada antara post2 Jalal membuatkan korang terasa


Jalal juga mendoakan semoga kawan2 Jalal 
akan lulus dengan cemerlangnya dan 
harap korang dapat mendoakan Jalal 
berjaya dalam peperiksaan akhir ni 

mendapat segulung Diploma

Amin...

buat sementara ni Jalal xdapat ar nak on9 
nak study tok final ni...

t jika umur panjang lepas habis last paper 
kita jumpa lagi...kikiki


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--