--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Saturday, 12 November 2011

Tragedi Pada Tarikh Cantik




Assalamualaikum

semalam merupakan tarikh yang cantikkan 
11.11.11

pada tahun lepas pun ada tarikh yang cantik 
10.10.10

pada tarikh yang cantik ni ramai yang memilih untuk 
melansungkan perkahwinan dan macam2 lagi

tapi pada tarikh ni juga telah terjadinya 
tragedi yang sangat menyedihkan

korang ingat lagi x apa terjadi pada 10.10.10 tahun lepas
12 maut dalam kemalangan melibatkan bas,van dan kereta



tahun ni pada tarikh 11.11.11
telah berlakunya 1 kemalangan dan 4 orang maut 
melibatkan treler dan bas


takziah kepada keluarga mangsa
sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah

semoga pada tahun hadapan pada 12.12.12 
tidak berlakunya kemalangan yang meragut nyawa

jadi hati-hatilah kita semua semasa memandu 
ingatlah orang yang tersayang


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--