--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Friday, 11 November 2011

Happy Birthday JALAL!!!



Assalamualaikum

cantik tarikh hari nikan
11.11.11

tapi hari ni bukanlah hari jadi Jalal
hari jadi Jalal 2 hari lepas

2 hari lepas genaplah Jalal 
berumur 21 tahun..kikiki

lepas ni dah boleh pergi
mengundilahkan


tarikh lahir Jalal adalah paling istimewa bagi Jalal

nak tau kenapa???

kerana tarikh lahir Jalal 
sama dengan mak Jalal..

dalam adik beradik Jalal 
Jalal sorang je yang sama tarikh lahir dengan mak Jalal

lagi yang sama Jalal dengan mak Jalal 
adalah taik lalat kteorang sama dekat PP..
kikiki

selain 2 tarikh lahir Jalal sama dengan 
kawan Jalal iaitu Izwan Hafiz

jadi kalau dia nak bling telur dekat Jalal...
mesti ar dia pun kne sekali..kikiki


pengalaman paling teruk 
adalah time Form 5

kenapa???

Jalal kena berpuluh telur oleh 
pembaling telur handalan dunia..kikiki

1 taman Jalal lari akhirnya kena juga..
Apa pun x boleh

ni ar gambar lepas kena bling telur
peace LOL!!

pengalaman lain adalah 
dalam 1 tahun kena 2 kali baling telur
sebabnya salah tarikh...kikiki


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. erghh seksi lak..

    tp belum pernah kene simbah dgn air basuh pinggan kan-.-"

    ReplyDelete
  2. seksi tapi msh menutup aurat..kikiki
    kne simbah air bsuh pinggan xpnh...tapi smbah org dgn air bsh pinggn pnh ar..kikiki

    ReplyDelete
  3. tahniah2....bkl pengundi...hihi

    n selamat hari hari di hari lahir ye..;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--