--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Friday, 11 November 2011

Baik Punya Nombor #2



Assalamualaikum

oleh kerana hari ni tarikh cantik 
11.11.11
Jalal pun nak kongsi dengan korang no cantik 
yang terhasil dari blog Jalal ni

sebelum ni Jalal ade post 
yang pageview Jalal 1111

korang klik dekat bawah ni

hari ni page view Jalal cantik juga
5555
nasib baik smpat printscrn td..kikiki


sebelum ni xsmpat nak printscn..
dah sampai 5555 bru dapat semula...
kikiki


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. ahahaha, semalam dan hari ini sy asyik tengok 1111 je. ahaaa :D

    ReplyDelete
  2. haha...sbb 2 Jalal letak 5555 plk..kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--