--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Tuesday, 1 November 2011

Promote Blog Budak Kelas




Assalamualaikum

dalam diam-diam rupanya ramai jugak 
kawan-kawan 1 kelas Jalal dah ada blog..


ingatkan diaorang xminat dalam dunia blogger...

so hari ni Jalal nak promote ar 
blog-blog kawan-kawan Jalal

kalau korang semua baik hati follow ar diaorang sekali k..
Jalal xpakse...kikiki








so kepada zaha n daus aku dah tunaikan 
janji aku tok promote blog korang..
kikiki




Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

  1. haha.. blog aku http://neko.progr.am/ la.. myfirstcash tu bukan blog aku..

    yang benar:
    Faiz (nEk0)

    ReplyDelete
  2. opsss...harap maaf..stiap kesilapan amat dikesali...kikiki

    ReplyDelete
  3. spe2 nak jadi agen topup, boleh dapatkan maklumat lanjut di http://neko.progr.am/topup

    ReplyDelete
  4. saya rindu kat bradpitt saya..harap dia tak lupa kat saya..amin...:)
    ila singgah sini..
    nanti ada masa ila pi intai kawan jalal k..:)

    ReplyDelete
  5. wah baiknya jalal promote kawan :D

    ReplyDelete
  6. ila---jalal xpnh pun lupakan ila...thnks sbb ingt dkt jalal lg...kikiki

    ReplyDelete
  7. namee---jalal mmng seorang yg budak yg baik...kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--