--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Wednesday, 2 November 2011

Burung Yang Malang



Assalamualaikum

korang pernah nampak x burung dekat atas ni???

kalau xpernah nampak..
korang tnggu jap...

jap lagi dia muncul..
dia akan terbang ke bawah dan ke atas 

kecian Jalal tengok burung 2..
asyik terbang je tapi............

xde sape pun tok klik dia

burung 2 bukannya burung ChurpChurp
tapi 2 adelah burung Twitter

jika korang ade akaun twitter n nak follow Jalal 
boleh ar korang klik saja dekat burung 
yang terbang 2 k...

kalau korang baik hati bagi ar makan dekat burung 2 k...
kikiki



p/s : jangan lupa follow twitter jalal k...sayang korang semua



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

  1. hehe, jalal. best tak twitter ??

    ReplyDelete
  2. entah..rasa mcm biasa je...tpi main blog lagi best..kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--