--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Tuesday, 23 August 2011

Adakah aku pregnant???






Sebenarnya aku bukannya nak cerita mengenai pregnant

tapi mengenai masalah lelaki yang BONCET..

Ataupun BOROI...kikiki...




adakah korang mengalami masalah keboncetan dan keboroiyan...

Jangan risau...

JalalRet ada penyelesaiannya...

kali ni aku nak bagi korang petua baru..

PETUA JALALRET


Petua Mengurangkan Boncet.




1. Diri di hadapan cermin, kemudian bukak baju korang...selepas 2 pukul sekuat hati perut yang boncet 2 sambil cakap " ko selalu buat aku malu"



2. Cari dinding yang kukuh...kemudian korang amik lajak sejauh yang mungkin...lepas 2 korang lari sekuat hati korang rempuh dinding 2...jangan risau korang xkan cedera kerana perut korang 2 umpama "airbeg" untuk mengelakkan diri korang dari cedera..



3. Baring meniarap...biarkan perut sahaja yang jejak ke lantai...kemudian panggil ar sapa-sapa tok pusingkan korang...buat sampai korang muntah...



4. Panggil kawan-kawan korang yang kaki pukul seramai mungkin...lepas 2 suruh diaorng ikat korng 
(buat macam kene hukuman sebat tapi kali ni bukan bontot tapi perut korang)..
kemudian suruh seorng demi seorang pukul/tendang/jentik perut korang 2..



5. Carik buah durian...kemudian letak dekat perut korang selama 5 jam atau lebih



6. Pakai bengkung..tahu x apa 2 bengkung...tengok gambar bawah ni





Amacam senang xpetua-petua 2...

Hasil dia korng tengok gambar bawah ni


Tengok Perutku..Kempiskan..kikiki

Kalau korang selalu amalkan petua ni badan korang boleh jadi macam gambar bawah ni..




Korang mesti xpecayakan...

kalau xpecaya cuba ar dulu baru tau hasilnya..kikiki



SELAMAT MENGAMALKAN PETUA JALALRET



p/s : petua ni khas untuk lelaki yang boncit n boroi sahaja...tidak sesuai untuk wanita terutama yang mengandung



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

  1. haha, saya baca macam takut nk cuba selain cara bengkung tu je yg selamat! haha...perut saya boncit jugak..tp xnak ah try langgar dinding. haha

    ReplyDelete
  2. kikiki...no 1 pn blh cuba jgk dlu..2 kira selamat jgk 2..kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--