--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 22 August 2011

Naik & Turun




Apa yang naik turun 2???

ko xtau???

aku pun xtau...kikikiki...

Jangan marah gurau je..

sebenarnya aku nak bagi teka-teki mengenai naik dan turun...

Kalau anda penuh ilmu teka-teki di dada, anda boleh jawab soalan ni dengan mudah sekali...


Amacam???

dah sedia lom..

ada 4 soalan...
xdapat jawab semua 1 pun boleh


1.Benda apa naik tak turun-turun.???

2. Benda apa turun tak naik-naik???

3. Benda apa Lelaki naik Perempuan tak naik dan 
Bila perempuan naik lelaki naik????

4. Benda apa Perempuan naik lelaki tak naik dan 
bila lelaki naik perempuan naik...????



senang je kan...

jika korang ada jawapan sila tulis di bahagian komen...

jika xtau sampai tido xlena, makan xkenyang, mandi pn xbasah...
dah nak pecah kepala pikir teka-teki ni

xpe korang tunggu jawapan di "post" akan datang k...kikiki



Update---Jawapan


p/s : sabar 2 separuh daripada IMAN


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 comments:

  1. naik turun tangga ke ?? :D saya teka je ikut logic ;) hiks.

    ReplyDelete
  2. salah ar namee...xpe cuba lg...kikiki

    ReplyDelete
  3. umur n hujan tu jawapan yg aku tau

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--