--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Wednesday, 24 August 2011

Jawapan Teka-Teki





Korang masih ingat lagi teka-teki hari 2...

Apa ek??lupa ar...

Kalau korang lupa boleh tengok  KLIK SINI

Owh...

Ha....baru ingat....

Apa ek...???



xpe jangan lilau...

dekat bawah ni dah ada jawapan dia dah...







1. Benda apa naik tak turun-turun.???

Jawapan dia adalah UMUR..

kenapa???

Ada ke orang umur dia makin lama makin turun???

x kan...




2. Benda apa turun tak naik-naik???

Jawapan dia adalah HUJAN..

kenapa???

Ada ke hujan dah turun naik semula???

x kan..




3. Benda apa Lelaki naik Perempuan tak naik dan 
Bila perempuan naik lelaki naik??

Jawapan dia KENDERAAN..

Kenapa???

Sebab perempuankan penakut...

Lelaki seorang yang Berani...

Jadi kalau perempuan naik kenderaan apa pun laki masih boleh naik sama...kikiki





4. Benda apa Perempuan naik lelaki tak naik dan
bila lelaki naik perempuan naik...????


Jawapan dia pangkat DATUK...

kenapa???

Kalau lelaki dapat pangkat Datuk perempuan akan jadi Datin..
Bila perempuan dapat pangkat Datuk laki dia menganga jelah...kikiki




Mesti ada yang cakap
"Jawapan semua xlogik ar...."

dan aku menjawab
"Suka hati aku ar...aku punya soalan..kikiki"





p/s : anggap ar ni cuma suka-suki n hiburan semata-mata je k..



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--