--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Sunday, 21 August 2011

Adik-Adik Jangan Lupa Sembahyang




"Adik kena jaga sembahyang..Jangan lupa sembahyang itu tiang agama kita..Kalau kita meninggalkan sembahyang bererti kita meruntuhkan tiang agama kita.Kalau kita bersembahyang bererti kita membangun agama kita, mendirikan agama kita.Untuk kita..Ingat tu.Jangan lupa sembahyang"

Nak tau sapakan dia???

Korang tengok ar video ni...



kenal x???

Itulah Iwan Dandut yang dahulunya popular dengan lagu Memori Daun Pisang

Sekarang bukan Iwan Dandut tapi Iwan Syahman..

Sekarang dia dah ada lagu baru...

Tajuknya Shalat Dulu


Aku suka lagu yang ni...Tajuknya Segalanya Allah




korang suka x???

suara dia masih tetap sama




p/s : di bulan Ramadhan ni banyak2kan ar selawat kpd Allah n solat2 sunat...jadikan Ramadhan kali ni lebih bermakna



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. Salam...
    solat tiang agama...
    good enrty..
    meh la singgah
    http://theskycrawlers.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. w'kmslm..thnks gangs..sy dh follow awk dh

    ReplyDelete
  3. suara dia masih sedap..cuma kadang-kadang rasa macam tak boleh terima..
    tapi..unsur ketuhanan tu still sampai sebagai pesanan...

    ReplyDelete
  4. suara xsedap xpe tpi msj yg dia smpaikan 2 smpai kat kita...huhu...slmat b'amal

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--