--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Sunday, 21 August 2011

Petua Ketika Gaduh (untuk yang berpasangan)






Korang pernah x bergaduh dengan pasangan korang???

Mesti selalukan..

Bohong ar kalau korang xpernah gaduhkan...

xbanyak pun msti pernah sekali..

KAN????

Dekat bawah ni ada petua semasa korang gaduh...


1.  if die ngamuk baling2 barang -try awk sambut. ni la msenye awk tnjuk kpantasan jd gol keper.

2.  if die mle jerit tbe2 -awk nyanyi kuat2. ni la msenye awk tnjuk suare awk shebat Black (Mentor)

3.  if die tngok cm nk telan -awk smile je ngok dia! bru die nmpak kecomelan awk!

4.  if die nk lari umah -Tlg kmskn brg dia sme2. ni la msenye awk tnjuk btapa rajinnye awk

5.  if die cry coz sket ati -awk gelak kuat2 tguling2. ni la bukti awk usaha wt dia hppy time die sdg bduka. cuba laa :D


amacam...???

ok x??

petua ni bukan PETUA JALALRET  ea sebab aku copy je..kikiki


Tapi kalau dah jodoh xkemana ye tak??

Kalau kapel berpuluh tahun kalau bukan jodoh putus jugak






Info dari Facebook





p/s : jangan lupa tok amalkan ea petua 2


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

  1. wahahaha pandai kau ye . macam tu x jadi gaduh la kan . keke

    ReplyDelete
  2. yeke....xlah..try ar dlu bt...kikiki

    ReplyDelete
  3. cis..baru aku nak amalkan..hehe hampeh..
    salam kunjung..saya follow sini..
    nak lagi tips...xkira-xkira...masih gaduh lagi ni..hehe

    ReplyDelete
  4. haha...try ar bt dulu...kalau xjd 2 anggp je xde jodoh...kikiki...

    gurau je

    ReplyDelete
  5. thnks follow n sy dah follow awk blk..nice blog awk ALI...eh slh plk..sory ila..kikiki

    ReplyDelete
  6. haha, mahu gila dapat pasangan yang nak pujuk macam ni ! btw, follow sini :)as u include in my 2 way interaction :)

    ReplyDelete
  7. alaaaaaaa benci ler yg no.4. tuuu ..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. no 5 lg best...thnks follow...i follow u back

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--