--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Sunday, 28 August 2011

Baik Punya Nombor






Tahun ini kita mengalami empat tarikh yang jarang berlaku iaitu 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11 dan 11/11/11
Itu fakta pertama. 

Kedua, cuba ambil 2 nombor trakhir di mana tahun kita dilahirkan dan tambah dengan umur kita pada tahun ini. 

Keputusannya ialah 111 buat semua orang. Perkara ini terjadi sekali sahaja setiap 823 tahun.

Itu yang Kedua.
Ketiga, total pageviews untuk blog ni sudah menjadi 1111..



Thanks kepada kawan-kawan semua kerana telah memeriahkan blog aku yang xseberapa ni..

SAYANG KORANG SEMUA



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--