--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 29 August 2011

Fenomena di JB






Memang dah jadi 1 tradisi dah..

kalau menjelang syawal je semestinya ramai yang akan meng'shopping'kan diri..

mesti ar nak Raya semua benda nak barukan..

termasuk ar diri aku ni...kikiki

 Di Johor Bahru ( JB ) memang meriah ar kalau korang pergi..

pukul 2,3 pagi macam baru pukul 8 je..

Kalau nak cakap kereta..

Peh!!!

memang tersusun ar..

pukul 1 pun masih jem lagi..

antara tempat-tempat yang memang orang JB akan pergi shopping raya adalah

PANDAN CITY



BAZAR JB ( BAZAR KARAT)





Dekat JB memang popular 2 tempat ni..

kalau korang datang JB jangan lupa singgah 2 tempat ni k..

tapi datang time dah nak dekat raya ar ea baru rasa meriahnya macam mana..





p/s :  kita semua bila awal Ramadhan Masjid, Surau semua penuh..Tapi dah nak hujung-hujung puasa 2 tempat-tempat membeli belah pula yang penuh..termasuk ar diri aku sendiri ni...





Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--