--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 29 August 2011

Mana Kad Raya???






Kad Raya???

ada lagi ke???

korang tahu x apa 2 kad raya???

kalau tahu bagus ar

Tapi zaman sekarang hantar kad raya senang je.

bukak photoshop, edit gambar, letak SELAMAT HARI RAYA lepas 2 letak ketupat..

kemudian upload dekat Facebook, Blog, Twitter dll

senangkan..

Tapi korang xkecian ke dekat anak cucu korang nanti..

diaorang xdapat merasa 
membeli kad raya, menulis kad raya, tampal setem raya, hantar surat raya dekat pejabat pos..

KESIAN!!! diaorang



Jadi kita jangan ar lupuskan amalan menghantar kad raya ni..

memang ar korang cakap kalau hantar kad raya ni leceh, kos mahal, dll

tapi nikan setahun sekali je..

kalau korang ni memang jenis kedekut...

korang hantar jelah 1 je..

tunjuk dekat anak-anak korang cara nak buat kad raya supaya diaorang  tahu..






Kalau korang xtahu nak hantar dekat sapa..

apa kata korang hantar je dekat jalal

JALALRET
KAMPUNG BARU BUKIT KUCING
81560 GELANG PATAH
JOHOR..


jalal menantikan kad raya korang walaupun dah habis raya sekali pun





p/s : sebenarnya tahun ni aku masih xterima kad raya pun lagi...sedihnya xde sapa bg..jd aku tnggu kad raya dari korng ea...kikiki




Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--