--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 15 August 2011

Jangan Tinggal Solat







Korang tau x 7/10 diantara kita akan lalai apabila berada di hadapan laptop @ komputer

Antara yang membuatkan korang lalai adelah ;

1) Facebook

2) Game

3) Tengok Movie

4) Blog

5) Chatting dll


Jika lalai maka korang akan lupa ar buat benda yang wajib terutama SOLAT..

Bagi mengatasi masalah kelalaian ini berlaku apa kata korang download software ni  ATHAN

Kalau korang xmampu pun korang download ar Athan Basic je...yang 2 free



Lps korang selesai download n install korang boleh setkan dimana tempat yang korang duduk sekarang

Terdapat 6 juta lokasi di seluruh dunia...

Di Malaysia semua negara ada...

Selepas ni korang jangan plk tinggal solat lagi k..

Selamat Beramal


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--