--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Monday, 29 August 2011

SELAMAT HARI RAYA!!!






Korang mesti sekarang tengah sebuk mengemas n memasakkan...

Yelah esokkan dah raya...

Jadi belom terlambat lagi ar tok jalal mengucapkan 


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


ucapkan selamat je xcukupkan tampa meminta maaf..

jadi jalal mengambil kesempatan ini untuk 

MEMOHON MAAF ZAHIR & BATIN


kepada korang semua yang mengenali jalal mahupun mengenali jalal di dalam blog ini..

maafkanlah jikalau selama ni jalal ade 




TERKUTUK, TERMARAH, TERHINA, TERAMBIL, TERBILANG 
dan TER apa-apa lagi ar..

jalal harap korang dapat memaafkan kesalahan jalal selama ni..

sedangkan Nabi pun ampunkan umatnya
ini apatah lagi kita insan biasa..

Disamping itu aku juga ingin mengucapkan 


SELAMAT HARI KEMERDEKAAN


MERDEKA!!!
MERDEKA!!!
MERDEKA!!!



p/s : Bestkan tahun ni Raya Lps 2 sambut Kemerdekaan sekali..


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--