--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Thursday, 8 September 2011

Abang Besar Sudah Keluar!!!




korang mesti ingat kalau abang besar je 
ni mesti nk cerita pasal kongsi gelap @ gangster..

tapi korang silap..

sebenarnya nilah abang besar


kikiki
besau x???(ayat org melaka)

sebenarnya jalal nak bagi korang petua
PETUA JALALRET



PETUA JADI GANGSTER


1.  Jalan Depan Sekali 
apabila jalan di tempat awan
kalau nampak ada orang jalan ramai2
korang pergi jalan depan sekali
macam gambar atas sekali
t mesti orang yang ingat yang korang ni ketua gangster


2.  Buat Muka Ganas
jangan sesekali senyum..
kalau korang memang xboleh tahan gelak
korang pakai je topeng yang nampak ganas.
cth : topeng power rangers @ ultraman


3.  Gaya Rambut
korang selalu nampak kalau gangster mesti botakkan
2 dah biasa dah tengok..
korang buat rambut belah tengah ataupun rambut badut


4.  Buat Parut Dekat Muka
korang suruh ar kawan-kawan korang tumbuk muka korang
xpun korang pergi merempit jap lepas 2 seret muka dekat tar
kalau korang xhati kering korang lukis je parut 2..


5.  Baju
Korang beli baju yang depannya tulis
"aku gangster"
tapi nak nampak korang ni seorang yang kejam
korang pakai baju warna PINK


6.  Buat Tatu


korang beli gula getah yang dalam dia ada stiker yang boleh lekat dekat kulit 2..
lepas 2 tampal dekat yang orang nampak..
ataupun korang pakai ar inai
lukis ar gambar spongebob ke, mickey mouse ke..
baru gempak



SELAMAT MENCUBA PETUA JALARET 


p/s : ingat ar korang bahawa dunia ini adalah tempat sementara..jadi xpayah ar kita nak bangga diri dengan ke"genster"an kita 2..jika kita rasa kita dah cukup berkuasa sebenarnya ada yang lagi berkuasa di atas sana..

Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--