--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Thursday, 8 September 2011

Ala mula-mula 6 je..



Korang mesti geramkan dengan huruf 6
lagi-lagi kalau 6%

korang pahamkan apa maksud Jalal..
ke ada yang xpaham..

maksud Jalal kadar yang dikenakan untuk topap prepaid



mula-mula 6% dinaikkan
korang tengok ar nanti mesti naik lagi ar..

macam minyak jugak..
Jalal bukan nak kutuk mana-mana pihak
tapi ni sekadar apa yang terjadi sekarang ni..

dekat laman sosial dah ramai ar buat boikot tentang pembantahan kenaikan ni

tapi diaorang nak layan ke kita..
diaorang tau yang kita memang memerlukan topap untuk berhubung antara satu sama lain..
jadi diaorang xkesah ar smua 2..

kita kena ar terima hakikat yang taraf hidup makin lama makin tinggi

yang kaya terus mengejar kekayaaan
yang miskin terus ditindas

tapi yang Jalal pelik kenapa diaorang xbuat
jika topap 10
kredit terima 9.40..
kan lagi senang macam 2

ni kena bayar 10.60..
terpaksa ar kocek seluar kena penuh dengan duit syiling

start 15 ni
sesiapa yang mengenali Jalal
Jalal mintak maaf kalau xbalas mesej korang
sebab Jalal xnak topap..
Jalal guna yourclub jadi tahun 2013 baru line ni mampos..
lepas 2 Jalal tukar nombor lagi..kikiki

kalau diaorang tarik balik kenaikan ni baru Jalal topap..


p/s : lepas ni smua chatting dekat laman sosial ar..jimat sikit..jgn nnti nk chatting dekat laman sosial pun ke caj jugak sudah ar


Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

  1. ala bunyi dia sme je 2...kikiki

    ReplyDelete
  2. gua ingat nk angkat public phone satu..amacam?

    ReplyDelete
  3. haha, bengang gila lah macam ni.

    ReplyDelete
  4. sang klu nk beli ckp..aku nk kirim 1 k..kikiki

    ReplyDelete
  5. namee smua org bengang kot dgn kenaikkan ni...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--