--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Saturday, 10 September 2011

Macam Paham je..


Kalaulah binatang boleh bercakap

mesti xda binatang yang terbiar
dan xde ar binatang yang kene bunuh dengan kejam
oleh manusia yang perangai binatang

tapi adakah binatang paham apa yang kita cakapkan..
rasanya binatang xpaham kot..

kalau apa yang kita cakapkan pun dia xpaham
apatah lagi kalau kita tulis..
lagi ar binatang 2 xpaham..

korang tengok ar gambar bawah ni..



ANJING
DILARANG
BERAK
DI SINI
TERIMA KASIH.

macamlah anjing 2 paham apa yang dia tulis..
xboleh blah siap terima kasih 2..

lain ar kalau anjing 2 ada tuan dia yang bawak dia jalan-jalan
boleh ar tuan dia xbagi dia berak dekat situ...

kalau anjing 2 tanpa tuan???
LU PIKIR AR SENDIRI..


p/s : sebelum tampal tanda amaran sila pastikan dulu sapa yang membacanya..kikiki



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

  1. macam kenal je gombor nie..hahaha

    ReplyDelete
  2. haha...mungkin dia ngnjing anjing 2 kot..haha

    ReplyDelete
  3. Usagi--ni ar gambr yang kita kecewa nk pg berenang 2...kikiki

    ReplyDelete
  4. hehehe... paham ke anjing2 tu...

    ReplyDelete
  5. haha...entah2 yg tulis ni pun anjing kot...kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--