--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Tuesday, 6 September 2011

Baru Beli dah Buat hal!!!


gambar sekadar hiasan

Pening-pening kepala jalal time raya ni...

Kenapa???

xkan sebab korek idung pulak...kikiki
gurau je..

ni ha printer ni...
baru je beli dah buat hal..

tapi nasib baik ar 
maklumat semua di hujung jari..

jadi jalal carik ar 
sebab dia keluar error..

jalal carik kod dia 2...

Thnks ar kepada PC MEDIKS
kerana telah membantu masalah jalal ni

jadi sape2 yang pakai printer
CANON PIXMA MP258
dan mempunyai masalah Error Code boleh tengok sini




P02 (Carriage error)

P03 (Line feed error)

P05 (ASF sensor error)

P06 (Internal temperature error)

P07 (Ink absorber full)

P08 (Print head temperature rise error)

P09 (EEPROM error)

P15 (USB VBUS over current)

P20 (Other hardware error)

P22 (Scanner error)

E13 or E16 (Ink has run out)

E04, E05, E14 or E15 Cartridge may not be installed properly



jika korang mahu maklumat lebih lanjut boleh tengok dekat sini



info dari PC MEDIKS



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

  1. thanks for sharing this :) saya selalu kena macam tu.

    ReplyDelete
  2. tau xpe...printer ni bnyk problem ar...nsb baik ar memerlukannya..klu x mmng xar nk beli..kikiki

    ReplyDelete
  3. ye jalal..betol gak kan..hahha..
    so dah ok tak jalal punya?haha

    ReplyDelete
  4. haha...aku nk komen ape pn aku xtau ni...siot je

    ReplyDelete
  5. ape "aku" nie jalal?tak baik taw..hahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--