--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Tuesday, 6 September 2011

"Market"kah Kamu???





Jalal bukan nak cerita pasal market yang jual beli ni..
Tapi market / popular kah diri korang di laman sosial..




korang nak tau macam mana nak tengok korang ni market ke x???
s0nang j0 2...

ikut 3 step di bawah ni..



1.  bukak laman sosial yang korang selalu bukak...


2.  tulis 3 huruf xpun 3 simbol ke..
xkesah ar 
tapi xpayah panjang-panjang


3.  tunggu 5 minit


  ada x sesiapa komen or like???
jika tiada...
paham-paham dah ar..


jika ada
tunggu lagi
sambil 2 balas ar komen diaorang


jika xsampai 30 minit komen korang dah berpulah
itu bermakna korang memang market ar..

kalau dah beratus
korang memang PEHHH ar!!!!!


p/s : sapa2 yang market korang memang beruntung sebab kawan2 korang amik berat tentng korang...jadi janganlah sia2kan kawan yang kita ade k...

Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

  1. haha, tak payah try pun dah tahu diri ni tak market! haha

    ReplyDelete
  2. haha...jgn ckp mcm 2 namee...kita same je senasib..kalau market sangat pun xbgs sngt sbb t ade org eri hati dgn kita...jd biarlah jd sederhana je

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--