--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Saturday, 10 September 2011

Besar Punya!!!



gambar sekadar hiasan


Jalal bukan nak cerita tentang orang gemuk 
mahupun orang boncit

Jalal harap sesiapa yang boncit 2
Jalal sudah pun memberi petua 

Kalau korang lupa boleh tengok dekat 

Korang amalkan x petua 2...kikiki

Sebenarnya Jalal nak cerita pasal gelas besau punya..!!!
xtau ar korang penah ke tak minum gelas besar

kalau pernah ok ar..
kalau xpernah 
Jalal nk tunjuk dekat korang macam mana besarnya
gelas 2


ha..
besar x??
xnampak sangat???
tengok ni pulak


ok bandingkan gelas 2 dengan ligther di sebelahnya
masih xnampak jugak???


kali ni bandingkan dengan kotak rokok pulak..
xnampak jugak???
ok kita pergi tempat terang pulak



kita bandingkan dengan gelas biasa pulak..
tapi sory ar air dah tinggal separuh dah..kikiki
amacam besar x???

tapi sekarang ni dah banyak kedai yang sediakan gelas besar ni..
yang Jalal pergi ni dekat area 
BUKIT BERUANG, MELAKA

korang cuba ar rasa air guna gelas 2
lepas 2 lumba ar dengan kawan korang..

lepas minum kompom cari toilet punya..


p/s : sebelum minum 2 jangan lupa baca bismillah k kawan2 semua..

Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. wahaaaaa. tapi cawan besar macam ni banyak kt America!

    ReplyDelete
  2. tau xpe...skrg xpyh susah2 pg AMERICA dekat MALAYSIA pun dh ade..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--