--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Wednesday, 7 September 2011

Macam-Macam Boleh...



Dah macam Astro pulak
Macam-Macam Ada 

tapi jalal bukan nak cerita tentang Astro
Tapi Google

apa ada dekat google..
eh banyak ar..

antaranyalah yang best ea..



1.  Google Gravity

mula-mula korang tulis "google gravity" dekat google search
pilih yang paling atas sekali



kepada sesiapa yang tengah gadoh 2 sesuai ar main ni..
xpayah lepaskan geram dekat orang lain k..


2.  Google007

korang taip google007.com
lepas 2 korang tulis ar nama korang ke 
apa-apa ar ikut suka korang ar
lepas 2 save


2 pun kalau korang xsuka tengok nama google ar..


3.  untuk sapa yang tengah bersedih

mula-mula korang taip "who's the cutest"
lepas 2 tekan "i'm filling lucky"


lepas 2 tengok hasilnya..
pasti korang akan tersenyum


4.  untuk yang hati kering

mula-mula korang taip"ru/mov0001.swf"
lepas 2 "enter"
pilih yang paling atas
AMARAN 
jika korang ada sakit jantung @ mengandung dilarang untuk mencuba aksi yang ke 4 ni



p/s : ada banyak lg...korang cuba ar cari..



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--