--Yang Ni Pun Best Jugak--

--Kalau Suka Klik Je--

Friday, 23 December 2011

Singa Yang Haram Disentuh



Assalamualaikum

korang pernah nampak singa x???

selalunya dekat zoo jelahkan ade..
xpun dalam tv je

xtau ar kalau korang pernah jumpa dekat taman ke 
tengah jalan-jalan dengan tuan dia..
kikiki


korang pernah pegang x singa???
mesti xpernahkan...

tapi hati-hati bila jumpa singa yang 
berada di tempat awam

bukan sebab dia makan daging
tapi sebab haram menyentuhnya

xpecaya???

tgk ar gambar bawah ni
|
|
|
|
|
|
|

percaya x binatang ni haram pegang...
tapi kalau dah terpegang jgn lupa samak

apa nama binatang 2 ek???

sinjing (singa + anjing)
or 
liog (lion + dog)

kikiki


APA PUN TAK BOLEH



Kalau korang suka post ni jgn lupa like n share k  
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

  1. anjing macam singa..
    ehh
    ker singa mcm anjing..
    anjing macam singa rasanya.
    saja BW SINI.......
    usha entri usha iklan.

    ReplyDelete
  2. bukan haram dipegang, tp najis. sebab tu kena samak. kalau haram, berdosa la.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

--Kalau Suka Klik je--